Vakantiewoning Texel

Prijzen

 

Download prijzen 2023

 

Onze kortingen zijn voor iedereen gelijk, wij maken geen onderscheid tussen jong gezin of 50+. Ook rekenen wij geen boekingskosten. Een kinderbed, -stoel en -bad gebruik je gratis, net als onze wasmachine en droger.

 

Vond je een bungalow type D op de Krim goedkoper op een officiële website? Laat het ons weten en we bekijken of we onze prijs kunnen aanpassen! 

 

Prijzen zijn exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon (9,95 € pp) en gemeentelijke heffingen (2,30 € pppn). Deze betaal je bij aankomst aan de receptie van vakantiepark De Krim. Prijzen zijn inclusief eindschoonmaak. Je maakt gratis gebruik van de faciliteiten van vakantiepark De Krim waaronder het bekroonde zwembad met talrijke glijbanen.

 

Aankomst is voorzien vanaf 15u op de aankomstdag, de vakantiewoning dien je te verlaten uiterlijk om 10u op de vertrekdrag. 

Het voorschot van 50% dient binnen vijf dagen te zijn voldaan. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken vóór aankomst op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Bij reservering korter dan 8 weken voorafgaand aan het verblijf wordt de totale huursom in één keer verrekend. Deze dient binnen 3 kalenderdagen vanaf boeking te worden voldaan. De reservering wordt pas definitief na ontvangst van het voorschot.

Om PDF bestanden te kunnen openen dient Adober Reader of andere geschikte software op je computer geïnstalleerd te zijn.

Mocht dat niet het geval zijn dan kun je de meest recente versie van Adobe Reader hier gratis downloaden.

Beschikbaarheden

Aankomst is telkens voorzien vanaf 15u.

De vakantiewoning dient uiterlijk om 10u terug verlaten te zijn op de dag van vertrek.

Klik hier voor beschikbaarheden!