Vakantiewoning Texel

De Krim

Vakantiepark De Krim, gelegen in het Noorden van Texel nabij de vuurtoren, is de juiste plaats voor je vakantie op Texel!

 

De ligging is ideaal: op slechts 10 minuten fietsen naar het strand, naast het Nationaal Park Duinen van Texel en 18 holes golfbaan De Texelse. Het gezellige dorpje De Cocksdorp ligt op een steenworp afstand en heeft een aantal gezellige restaurantjes, terrassen en winkeltjes. Ook de bekende en geliefde ijsboerderij Labora ligt op een steenworp afstand.

 

Met alle faciliteiten en activiteiten is Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden!

Met o.a. een subtropisch zwembad, restaurants, fietsenverhuur, laser game, bowling, glow in the dark minigolf, een kinderspeelparadijs, een buitenspeelterrein, klimpark, supermarkt en animatieprogramma zal niemand zich hier vervelen! De Krim is een echt familiepark met voor ieder wat wils, ook bij minder goede weersomstandigheden!

Als huurder van ons vakantiehuis maak je gratis gebruik van vele faciliteiten die Vakantiepark De Krim biedt. Denk hierbij aan gratis Wi-Fi, onbeperkt toegang tot het zwembad en de fitnessruimte, onbeperkt toegang tot het indoor kinderspeelparadijs en het uitgebreide recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

 

Bovendien ontvang je, buiten het hoogseizoen, 30% korting op de greenfee van de naast gelegen 18 holes golfbaan De Texelse.

Parkfaciliteiten

Overdekt zwembad en buitenzwembad met 3 glijbanen en een wildwaterbaan

Fitnessruimte 

Glow in the dark indoor minigolf

Lasergame

Indoor kinderspeelparadijs

Spelen op een echt schip met glijbanen, klimnetten en een mooie stuurhut

Groot stoer buitenspeelterrein met o.a. airtrampoline, kabelbaan, klimkubussen

Klimpark

Diverse kleine speeltuinen verspreid over het park

Boerenerf/ponycentrum

Bowlen

Verschillende restaurants en een café met terrasjes

Fietsverhuur 

Supermarkt met dagelijks verse broodjes

Receptie met souvenirshop en geldautomaat

Automatenhal met biljart

Kapsalon / Beautysalon

18 holes Golfbaan “De Texelse” (30% korting op greenfees buiten hoogseizoen)

Sport- en recreatieteam (tijdens de schoolvakanties)

Gratis Wi-Fi op het hele park